Blogg om foto og livet mitt...

Jeg tok nylig valget om å flytte fra Mo i Rana, der jeg har bodd hele livet, 36 år, for å satse på kjærligheten og karrieren nærmere resten av verden, nærmere bestemt Drammen. 

Valget er på mange måter dramatisk, ettersom jeg jobbmessig starter med blanke ark i Drammen, og ettersom jeg fortsatt har 50% av omsorgen for mine to småjenter på 6 og 7 år, som foreløpig skal fortsette å bo i Mo i Rana.

Hele livet har jeg levd etter hjertet og fornuften har aldri vunnet - til mine omgivelsers forundring, skrekk og underholdning - jeg har så langt hverken blitt rik eller berømt, men jeg har hatt det forferdelig morsomt, og jeg håper at summen av erfaring jeg sitter på kanskje kan bidra til at jeg lykkes i månedene som kommer.

Ambisjonen er å slå igjennom som mote- og reklamefotograf og få nasjonal, kanskje internasjonal anerkjennelse. 

Jeg går løs på oppgaven med stor ydmykhet for de mange dyktige fotografene jeg kjenner, og er åpen om at det ikke bare er fotografiske ferdigheter som har betydning for suksessen, men hvor flink man er til å selge seg selv. Jeg håper likevel at en eventuell suksess vil være basert på at jeg kan tilby noe unikt, som markedet er villig til å betale for.

Her skal jeg altså nå blogge om mine opplevelser og utfordringer på veien, både for min egen del, og fordi jeg håper det finnes noen der ute som kan ha glede av å være med på veien:-)

6 kommentarer

Veronika

23.jun.2010 kl.09:27

Hva kamera bruker du? :)

rolfie

09.aug.2010 kl.22:05

Veronika:

Jeg bruker de største Canon-kameraene og Hasselblad.

Linn Sofie

10.aug.2010 kl.13:47

Wow, jeg bor faktisk i Mo i Rana. Jeg tror jeg har hørt om deg.

rolfie

10.aug.2010 kl.13:48

Linn Sofie:

Så koselig:-) Hilser hjem til Mo:-)

caroline

22.aug.2010 kl.20:07

kan du utdype "de største Canon-kameraene" ?

rolfie

23.aug.2010 kl.02:48

caroline:

Jeg bruker f. eks. 1Ds mk3 og 1D mk4, men har også et 7D som reserve. Har nettopp solgt et par 1D mk3 som var backupkameraer og kamera 2 til bryllupsjobber, i håp om at det kommer et nytt 1Ds mk4 med litt bedre spec. enn det gamle.

Når jeg skal ta bilder som skal på trykk eller til store forstørrelser bruker jeg gjerne Hasselblad H3D II 39MP, som er et profesjonelt studiokamera. Det er i en annen divisjon enn Canon-kameraene, men er litt mer krevende å bruke.

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

36, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits