Skyte kjendiser!

Det er ikke til å stikke under en stol at det er viktig å få jobbe med de riktige modellene, om man skal få oppmerksomhet og oppdrag innen moteindustrien. Jeg har jo mange ganger vært på konserter og lignende, og tatt scenebilder av både Kurt Nilsen, Marion Ravn, Halvdan Sivertsen og mange andre, men jeg har aldri fått en dedikert shoot med noen store navn.

Spenningen og forventningene var derfor store da jeg gjennom slekt og bekjentskaper klarte å få shoot med Elisabeth Carew. Dette var min første skikkelige kjendis-shoot!

Jeg ville være sikker på at nettopp denne shooten ble så bra at jeg kunne få jobbe med andre artister fra samme management, og jeg engasjerte derfor et helt team med hjelpere som skulle ordne alt fra klær og hårstyling til å bære lysutstyr og holde reflektorer. Makeup ville jeg gjøre selv:-)

Nye folk, nye omgivelser og kanskje litt for høyt stressnivå gjorde nok at shooten ikke ble av mine beste, men noen fine bilder ble det:-)
Én kommentar

Stian Karlsen - fotografi

10.aug.2010 kl.02:11

Jeg er imponert over størrelsen på prosjektene du hiver igang for de photoshootene jeg har sett her på bloggen din, det har enormt mye å si for helhetsinntrykket. Ikke bare for bildene sin skyld, men også av deg som fotograf. Godt jobbet!

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

36, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits