Makeuptips 4 - Lang og smal hals

Da var vi kommet til tips nr. 4 på lista - lang og smal hals.

Først av alt - hvis du HAR lang og smal hals, så vis den frem! Få trekk gjør deg mer elegant enn lang hals. Bær hodet med stolthet, vis fram halsen og ikke dekk den til med hår, skjerf og store plagg:-)

Hvis du kommer i kategorien kort og kanskje bred hals, er det flere ting du kan gjøre som gir en forlengende effek:

a) Skjul problemet - skjerf, høye gensere, jakker med krave, m.m.

b) Bruk håret - Har du langt og rett hår som henger rett ned langs ørene og fortsetter nedover halsen, dog ikke dekker halsen midt på, vil det ha en klar forlengende/smalende effekt. Dette er for mange et veldig effektivt virkemiddel for å virke smalere og lengre.

c) Bruk makeup - skyggelegg med pudder eller foundation på sidene av halsen og opp mot midten under haka, slik at skyggen danner en trekant på hver side - spissen ned mot kragebenet, et øvre hjørne på hakespissen og et øvre hjørne ved øret. NB: Det skal være en veldig svak skygge med svært tonede kander. Effekten er formidabel når dette gjøres riktig, både på bilder, på grillparty og på scene.

Dersom man har håret opp slik at man har bar nakke kan avslutningen av skyggen være litt vrien. Avhengig av hudtoner og hva slags antrekk man har kan man ofte la skyggen fortsette ganske langt bak, men pass på så det ikke ser ut som du har brunkrem på halsen mot en ellers bleik kropp;-)

3 kommentarer

Isabel Wessel

13.aug.2010 kl.13:57

bra tips !

jeg har forressten spørsmålsrunde, så still gjerne spørsmål :- )

sandraenger

13.aug.2010 kl.14:05

tack før tips:)
Tusen takk for tips! (:

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

36, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits