Makeuptips 7 - Høy panne

En høy panne eller høyt hårfeste gjør godt for de fleste ansikt, så lenge den ikke er for "rett" og bratt. 

Har du veldig lav panne eller lavt hårfeste kan av og til en skikkelig pannelugg være det beste, men hvis du tar sjansen på å ha håret bak eller til sidene i en eller annen form for midt- eller sideskille kan man få pannen til å virker høyere og hårfestet høyere ved å skyggelegge på siden mot tinningene. Dersom man har en veldig rett panne kan man også legge litt skygge øverst mot hårfestet midt på pannen.

Dette gjør jeg på de aller fleste modellene jeg sminker ifb. fotoshoots for å gjøre hodet rundt og tredimmensjonalt samtidig som jeg ønsker at hårfestet skal være høyt.

Eksempel:

I dette eksempelet ser dere tydelig hvordan skyggene i panne og i ansiktet forøvrig gjør ansiktet lengre og smalere.

7 kommentarer

Bente : ))

18.aug.2010 kl.17:50

Takk for tipsene, men tror du at du kunne vise hvordan man skal legge skyggene osv? :)

<3 Cherry

18.aug.2010 kl.17:57

Tusen takk for tipset:- )

Mirsha

18.aug.2010 kl.18:10

jeg har høy og rett panne..... jeg missliker pannen min, men er jo ikke noe jeg får gjort med det.. er jo sånn jeg er.. i tillegg er jeg prematurbarn og har typiske "søkkene" ved øynene, ikke i men vedsiden av mot ørene... det siste innlegget mitt ser du bilder av meg, jeg er hun med kortest hår.... noe jeg kan gjøre for å forminske pannen litt? jeg har skrålugg som regel, men den er litt lang nå hehe

kine Marlin

18.aug.2010 kl.18:18

åå smart :P

rolfie

18.aug.2010 kl.21:22

Mirsha:

Løsningen med skrålugg fungerer veldig fint:-)

Jeg vet ikke hvor mye du bruker foundation til daglig og hvor mye du vil legge i det, men å legge mørkere toner på siden og fra halvveis av panna og opp vil kunne gi en positiv effekt ved å runde av panna, men vær forsiktig, det er nesten ingenting som skal til;-)

Mirsha

18.aug.2010 kl.23:21

bruker veldig lite foundation, trur jeg kansje bruker en tone for mørk, så skal bestille en lysere så kan jeg heller ta litt solpudder :) jeg har hat mye dårlig hud, men har tatt hudbehandlinger sånn at arrene har blitt betydelige borte og skal ta fler sånn at jeg får bedre hud :)

tusen takk for tipset :) skal prøve det :D

Noemi

21.aug.2010 kl.13:56

Hei Rolf!

Jeg lurte på om det har noe å si med volumet modellen har i håret på "før"-bildet, for jeg ser hun har fått håret rettet ut på "etter"-bildet. Hun får jo et helt annet ansikt ja, forsterkes dette av frisyren er vel egentlig det jeg lurer på :)

Daglig leser av bloggen din nå for tiden, hehe, synes den er veldig bra.

Hilsen Noemi

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

36, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits