e.l.f. - Mitt hotteste makeuptips!

Da jeg for første gang prøvde e.l.f. (Eyes Lips Face) produkter da vi sminket gjester på Eclipse-premieren på Akershus Festning trodde jeg ikke det jeg så - disse makeupproduktene koster så lite som ned til 1/10 av konkurrerende merker med tilsvarende innholdsfortegnelse, og de funker faktisk også.

Jeg har nå gjort noen flere makeup med sentrale produkter i e.l.f.-utvalget, og jeg er minst like imponert. I dag fikk jeg pakke på døra med mitt drømmeutvalg fra e.l.f. 

Handlelisten jeg bestilte har en prislapp på 1 143,- ferdig levert på døra, og den dekker de grøvste makeupbehov for de aller fleste norske jenter. Her er varene satt ut på kjøkkenbordet mitt:


I tiden fremover kommer jeg til å legge ut en del makeupbilder gjort utelukkende med e.l.f. så får dere danne dere en mening om det duger:-)

Les forøvrig mer om e.l.f. på deres egen hjemmeside: http://www.eyeslipsface.no

Andre merker jeg bruker
Tidligere var jeg stor tilhenger av Trucco, makeup fra Sebastian Professional, men denne makeupen er ikke lenger i salg i Norge, så jeg var tvunget til å bytte merke.

Jeg gjorde da en grundig test av 10 merker, der jeg testet på følgende 10 kriterier:

- Pris
- Tilgjengelighet/leveringstid
- Produktutvalg / bredde
- Pigmentering / dekkevne
- Hvor lenge den sitter
- Sunnhet / godhet for huden
- Enkel / rask å påføre/jobbe med
- Leverandørens vilje til å sponse til kommersielle prosjekt
- Spesifikke egenskaper for fotomakeup (matthet/tørrhet i fotolys, m.m.)
- Varighet i produktspekter (at de viktigste produktene ikke skiftes ut for ofte)

Blant de merkene som kom godt ut i testen og ble testet ekstra grundig var Sonya fra Forever Living Products, BareMinerals, nuSkin, MakeupStore og Mary K. Det var ingen produkter som hadde høy score på alle kriterier, og til syvende og sist var det aller viktigste for meg hvordan ting faktisk så ut, og at jeg kunne få tak i produktene til en pris som ikke ødela lønnsomheten i bisnissen min.

Jeg endte opp med å bruke Sonya fra Forever Living Products, som i hovedsak er basert på Aloe Vera og er godt for huden, suplert av lipgloss og ekstremfarger/effectpowder fra GOSH og mascara fra Lancome, MaxFactor og Dior.

Nå kan det se ut som om e.l.f. blir mitt prefererte merke, basert på en meget god kvalitet i kombinasjon med svært lave priser, et bredt produktutvalg og akseptable leveringstider:-)

11 kommentarer

Bente : ))

19.aug.2010 kl.19:00

Oi, når jeg så på bildet med sminken trodde jeg det var mye dyrere :)
jeg har bestilt 2 ganger derifra, og er kjempe fornøyd : )

AB321.blogg.no

19.aug.2010 kl.19:09

veldig masse sminke,mer sminke enn meg :O

Gjerne legg igjen en komentar tilbake :)

elenaet

19.aug.2010 kl.19:10

all den sminken for rett over tusenlappen? oi sier jeg bare!

Charlotte Norberg-Schulz

19.aug.2010 kl.19:16

Eg e litt redd førr å bestill greier der ifrå, da eg har en hud som ikke tøl nåkka anna enn mineralsminke fra Everyday Minerals. E nemlig et stykt stoff i mye sminke (særlig mineral sminke.) som heita Bismuth Oxychloride, og som e et stoff som 75% av dame e allergisk mot (e blandt anna det som gir den "fantastiske" gløden som mineralsminke gir). Men uansett, da får eg bære tørr og ekkel hud, så eg e litt skeptisk...

Men øyenskyggan, e dem godt pigmentert?

May-Lise Tranøy Tvedt

19.aug.2010 kl.19:22

dette skal jeg følge opp, var jo masse produkter til en billig penge. Noe jeg har lett etter lenge.

DMAM

19.aug.2010 kl.19:32

E.L.F virker skikkelig bra : )

Sølvi Strifeldt

19.aug.2010 kl.19:36

Charlotte Norberg-Schulz:

Sjekk at det ikker er Kaolin, Illite eller Talcum som er i mineralpudderet ditt.

Det tørker nemlig ut huden.

Bismuth klør når det blir oppvarmet, men er ikke noe stort problem for de fleste bortsett fra litt pikking i huden.

Alle disse stoffene er mineraler og er nødvendigvis ikke bedre enn andre stoffer feks plantestoffer som man feks finner i Sonya Colour Collection som Rolf og jeg bruker som verktøy som makeup artister.

Mitt råd; bruk fuktighetsbevarende makeup, gjerne med soyabønneolje (eller ekstrakt) som tilfører fukt fra luften til huden din. :)

Lykke til. :)

Fin blogg du har Rolf!! :)

Charlotte Norberg-Schulz

19.aug.2010 kl.21:30

Sølvi:

Jeg bruker mineralfoundation fra Everyday Minerals, som funker kjempebra! :) Har prøvd Mineralfoundation fra id, og bare minerals, og da fikk jeg et eksemlignende utslett og bare urenheter, så derfor er jeg litt skeptisk på det, og har hørt med hudpleier som sier at bismuth kan være en av de tingene jeg reagerer på. Så jeg tror jeg holder meg til EM jeg! Koster ikke fletta, og er noe jeg er fantastisk fornøyd med :)

Hesjevik

05.jan.2011 kl.15:51

fikk e.l.f øyenskygge og lipgloss til jul... er kjempefornøy med det, og åverasket over at et billig merke kunne være så bra
Fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

37, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits