Verdens rimeligste (gode) makeup!!!

Har nettopp fyllt opp makeup-bagen min igjen, også denne gangen med produkter fra Eyes Lips Face Cosmetics. (E.L.F)  Spesielt deres mineral-basert produkter og Studio-serien er bra, men du finner topprodukter over hele fjøla.

Denne gangen vil jeg fremheve produktet "All Over Coler Stick", som er en krembasert farge med skimmer, som kan brukes til alt, øyeskygge, lepper, highlights...

Dette produktet koster ikke mer enn 14 kroner (Ja - fjorten kroner!), så du kan kjøpe hele serien for en hundrelapp, og da har du både rosa, orange, rød og lilla.

På dette bildet bruker jeg All Over Color Stick på Maikens lepper, med litt blank gloss på toppen:Ta en titt på http://www.eyeslipsface.no

16 kommentarer

Pia Bjørnsen

13.mar.2011 kl.15:07

så bra ut!

- Bente Beate Bråthen

13.mar.2011 kl.15:08

Bra ! : D

- Kommentere tilbake ? : )

thessiien

13.mar.2011 kl.15:08

14 kr? :O Men selges det bare på nettet ?

hildechrist

13.mar.2011 kl.15:09

Nydelig! Må prøves :)

Jenny Henriette

13.mar.2011 kl.15:10

Tror faktisk jeg skal in å shoppe litt nå altså! Men jeg lese om det samme merket i denne månedens cosmopolitan og der så det ikke ut som om det var så billig! Hvorfor er det så billig her ? :)

Hei

13.mar.2011 kl.15:11

Nei, elf er ikke bra!! Deres mineral blush som jeg har, er kjempedårlig!!! Går vekk etter 2 min!!! Ikke kjøp, er ikke verdt penga! Du får ikke brukt det, det er det samme som å gå uten blush. Øyeskyggepaletten er heller ikke bra, den drysser, og neglelakkene tørker aldri!

rolfie

13.mar.2011 kl.15:23

Å si at E.L.F. ikke er bra fordi du ikke får til mineral blushen er vel som å si at Grandiosa er dårlig fordi du ikke liker paprika... Jeg har ikke prøvd neglelakkene, så de skal jeg ikke si noe om;-) Produktet jeg anbefaler her, til 14 kroner, er et av de beste jeg har prøvd i kategorien, og jeg har prøvd det meste;)

Jeki

13.mar.2011 kl.15:24

Takk for tipset!

beautybitch

13.mar.2011 kl.15:25

fint! :)

Hei

13.mar.2011 kl.15:42

Unnskyld meg, fordi jeg ikke får til produktet? Hvem tror du at du er? Uansett har det ingenting med det å gjøre. Om jeg tar et tonn med pudder på så går det av eller om jeg tar passe eller lite! Jeg legger blushen sånn som den skal legges! Uansett spiller det ingen rolle her! Latterlig! Hvordan tror du jeg legger den?

Og den sammenligningen din er total feil uten sammenheng! Hva er liksom felles der, lurer jeg på.

btwjuni

13.mar.2011 kl.15:52

Stilig, og billig :)

rolfie

13.mar.2011 kl.17:23

Det er jo ikke noe å unskylde for:-) Jeg er den jeg er jeg... Poenget mitt er at selv om du ikke liker det ene produktet så kan det være andre gode produkter, til og med for deg, fra E.L.F.

Det produktet jeg presenterer og anbefaler her er ikke bare unikt, det virker svært godt. Jeg har brukt det på et sted mellom 50 og 100 fotoshoots, og også de jeg har brukt det på sier "wow, hvor har du fått tak i den?".

Jeg bruker makeup fra mange leverandører, både noen veldig dyre, noen midt i mellom, og noen rimelige, som f. eks. E.L.F. Uansett pris, er det alltid slik at noen er mer komfortabelt med et merke enn et annet, og det er også slik at det er en begrenset sammenheng mellom pris og kvalitet - dog vil du i de dyrere merkene finne en mer gjennomgående høy kvalitet, mens du med rimeligere merker ofte finner noen produkter som holder relativt høy kvalitet, mens noen produkter ikke fungerer i det hele tatt.

Mine meninger om makeup er basert på lang tids erfaring og grundig utprøving, samt fotodokumentasjon i hvert enkelt tilfelle. Så får jeg spørre tilbake... hva er din bakgrunn?

Stella

16.mar.2011 kl.13:56

Heisann! Takk for et godt tips :o) Har du noen andre produkter fra E.L.F du kan anbefale?

rolfie

16.mar.2011 kl.17:00

Stella:

Bruker ikke gi anbefalinger før jeg har en viss mengde erfaring med produktene, og de jeg har nevnt fra E.L.F. er de jeg har jobbet mest med... men, det kommer kanskje noe etterhvert. Har flere produkter til testing;-)

Janni

16.mar.2011 kl.18:09

Oi du burde brukt et annet bilde på produktet her, jeg fokuserte kun på alt håret i ansiktet hennes når jeg så bilde her!

18.mar.2011 kl.15:31

Burde kanskje fjerna nesehåra...

Skriv en ny kommentar

rolfie

rolfie

37, Drammen

Fotograf og makeupartist uten hemninger. Ekspert på skjønnhet, glad i å sykle, glemmer å barbere meg i fjeset!

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits